کتاب A Man Called Ove رمان انگلیسی مردی به نام اوه

کتاب A Man Called Ove رمان انگلیسی مردی به نام اوه

(دیدگاه {{model.count}} کاربر)
تعداد
نوع
17%
240,000
200,000 تومان
آماده ارسال ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

کتاب A Man Called Ove رمان انگلیسی مردی به نام اوه

 

کتاب رمان مردی به نام اوه A Man Called Ove اثر فردریک بکمن Fredrik Backman

ژانر داستانی

ناشر Washington Square

شابک 9781476738024

نویسنده Fredrik Backman

قطع رقعی 14.1*21.2

تعداد صفحات 368

تک رنگ

نوع کاغذ صفحات بالکی کرم 70 تا 80 گرم

خلاصه داستان کتاب مردی به نام اوه

کتاب مردی به نام اوه، داستان زندگی پیرمرد عبوس 59 ساله­ای را روایت می­کند که به علت کهولت سن از محل کار خود اخراج شده و چند سالی است به عنوان مدیر محله تمام فعالیت­های محله را از نزدیک زیرنظر دارد تا همه چیز به بهترین شکل پیش برود. همسایه­ها او را به عنوان یک پیرمرد خشن و عبوس می شناسند زیرا که همیشه «اوه» با همسایه­ها به دلیل رعایت نکردن نظم و یا ورود ماشین اضافه به داخل محل مشاجره می­کند. اما کسی از سرنوشت و داستان زندگی او خبر ندارد. هیچکس نمی­داند که او بعد از فوت همسری که زندگی عاشقانه و خاصی را با او پشت سر گذاشته است چه رنجی را متحمل شده است و چرا دیگر قدرت ادامه زندگی بدون همسرش را ندارد. فکر مرگ هیچ گاه از ذهن خسته­ی او بیرون نمی­رود. اما این تمام ماجرا نیست چرا که با ورود یک مهاجر و سماجت‌های همسایگی او داستان کمی تغییر می­کند. داستان از این قرار است که یک زن ایرانی الاصل به نام «پروانه» در صدد ارتباط برقرار کردن با همسایه خود «اوه» بر می­آید و در ابتدا با بد اخلاقی­ها و کج خلقی­های این پیرمرد مواجه می­شود اما داستان­های جالبی که در طول داستان پیش می­آید سبب می­شود تا پیرمرد نا­امید از زندگی کمی به زندگی بازگردد و …

درباره کتاب مردی به نام اوه

«فردریک بکمن» در آغاز کتاب مردی به نام اوه (A man Called Ove) با روایتی جذاب از شخصیت «اوه» پیرمردی که در نگاه اول غیر قابل تحمل و پرخاشگر به نظر می آید، مخاطب را به ادامه داستان دعوت می­کند. یکی از ویژگی­های بارز این کتاب این است که «بکمن» با نگارش رمانی شخصیت محور و اغراق­های به جا، درباره‌ی مردی که زندگی یکنواخت خود را نمی­خواهد به هیچ وجه تغییر دهد، مخاطب را کنجکاو به خواندن ادامه داستان می­کند. یکی از مهم ترین ویژگی های مثبت مردی به نام اوه پایان داستان است. چرا که پایان بندی درست و غیر قابل پیش بینی داستان مخاطب را غافلگیر می‌کند.

درباره فیلم مردی به نام اوه

فیلم سینمایی «مردی به نام اوه» در سال 2016 میلادی تولید و به‌عنوان یکی از فیلم های پرفروش و جذاب همان سال از نگاه مخاطبان و منتقدین معرفی شد. این فیلم یکی از نامزدهای اسکار و به عنوان رقیب اصلی فیلم «فروشنده» کارگردان کشورمان، اصغر فرهادی معرفی شد. «هانس هولم» نویسنده و کارگردان موفق این فیلم با هوشیاری هر چه تمام­تر کتاب را به گونه‌ای به تصویر کشیده که هیچ مخاطبی از دیدن آن پشیمان نشود.

درباره نویسنده کتاب مردی به نام اوه، فردریک بکمن

«فردریک بکمن» (Fredrick Backman) نویسنده مشهور و پرفروش نیویورک تایمز و خالق اثر برجسته A Man Called Ove است. او اولین رمان خود را برای چند ناشر ارسال کرد که همه آن ها او را نادیده گرفتند و برخی هم دلسردش کردند. چهار سال بعد همان کتاب بیش از 2.8 میلیون نسخه در سراسر جهان فروخت و به یکی از محبوب­ترین کتاب های کشور سوئد تبدیل شد و توانست کتاب رقیب خود با نام The Girl With the Dragon Tattoo را کنار بزند. حق ترجمه آثارش به 38 کشور با زبان‌های گوناگون فروخته شد و در همان کشورها هم آثارش فروش چشمگیری داشتند. همسر او متولد ایران است و شاید علاقه «بکمن» به او باعث شد تا در صحنه هایی از کتاب هایش از شخصیت های ایرانی بهره ببرد. از دیگر آثار این نویسنده می توان به کتاب هایی نظیر My Grandmother Asked Me to Tell You She’s Sorry، Britt-Marie Was Here، Beartown و Us Against You اشاره کرد. این نویسنده 35 ساله به همراه همسر و دو فرزندش اکنون ساکن استکهلم سوئد می باشد.


دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...